Een nieuw jaar, nieuw bestuur en updates 

Eind 2023 is er een nieuw bestuur aangetreden. Annemiek van Dijke is voorzitter. Zij werkt als klinisch neuropsycholoog en klinisch psycholoog/psychotherapeut bij PsyQ Online, en is senior onderzoeker bij PsyQ en NeLL/LUMC.   

Daniëlle Groenewoud is de secretaris. Zij werkt als GZ-Psycholoog in de ouderenzorg, regionaal praktijkopleider voor de GZ-opleiding en promovendus aan de Open Universiteit. De functie van penningmeester is nog vacant. 

Het dagelijks bestuur wordt ondersteund door bestuursleden Sandra Haven-Pross, Riki Verhoeven, Anne Dubois en Ernst-Jan van Wijk. 

Het bestuur van het AKR heeft besloten om de termijn van herregistratie en heraccreditatie uit te stellen tot 31 december 2025. Het bestuur wil kritisch kijken naar de eisen van herregistratie en is druk bezig met het herzien van de huidige documenten. Uiterlijk medio 2024 wordt meer duidelijkheid verstrekt over de eisen tot herregistratie en heraccreditatie. We adviseren iedereen die geregistreerd is ten zeerste om de komende tijd het online dossier wel bij te houden en uit te breiden met verschillende activiteiten zoals scholing, intervisie, bezoeken symposia. 

Hou de website in de gaten voor nieuws en updates. 

Namens het bestuur van het AKR.