Herregistratie in het AKR

In een vorig nieuwsbericht werd vermeld dat het termijn tot herregistratie is uitgesteld. Vanaf heden is het mogelijk om je te laten herregistreren in het AAI Kwaliteitsregister, ook al voldoet u niet aan de eisen tot herregistratie. 

Om uw dossier in te dienen voor de herregistratie dient u via uw PE Online omgeving het tabje: “Mijn dossier” te openen. Op deze pagina ziet u het kopje “Dossier aanmelden” waarin u uw dossier kan indienen of aanvullen. 

Alle deelnemers bij wie de registratie is verlopen hebben we de dossiers opnieuw open gezet in PE-online tot 1 jaar na het verlopen van de registratie. Hiermee wordt de status van registratie gewijzigd naar: herregistratie is in behandeling. Dit betekent dat u via PE-online uw dossier indient, een factuur ontvangt van €225,00 (exclusief BTW), en na betaling wordt uw herregistratie in behandeling genomen. Hierbij houden we dus rekening met dat er nog niet voldaan is aan de huidige eisen.

Mocht u uw dossier nog niet hebben bijgewerkt dan adviseren we dat alsnog te doen voordat u het dossier indient. Na indienen kunt u geen wijzigingen meer aanbrengen. Als uw dossier is goedgekeurd dan zal de status weer wijzigen naar: geregistreerd. 

Voor alle vragen over uw dossier kunt u via PE-online een bericht sturen naar de beheerder van het AAI kwaliteitsregister. In april is Jasmijn Jonker gestart als beheerder van het AAI kwaliteitsregister, u zal dan met haar contact hebben. 

Namens het bestuur van het AKR